Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

MSI N560GTX Ti Twin Frozr II/OC

Přidat recenzi

Grafická karta PCI Express - MSI - nVidia - GeForce GTX 560 - PCI-E - 1024 MB - 256 bit

Frekvence (MHz): 880 Paměť (MB): 1024 Typ paměti: GDDR5 Paměťová sběrnice: 256 - bitová Takt: 4200 Rozhraní: PCI-Express Graphics Engine GeForce GTX 560 Ti Bus... více »

Kde koupit

10% (3)

Doporučení od zákazníků

10 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(11 z 11 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze MSI N560GTX Ti Twin Frozr II/OC

hormes

hormes

Přidáno: 6. května 2012

• Skvělý výkon
  • Zvládne nejnovější hry na maximum
  • V této cenové kategorii to nejlepší co můžete koupit
  • Chlazení umožnuje skvělé přetaktování
  • Tato přetaktovaná verze je stejně vykoná jako 570
  • nic

nevahejte a kupte nebo dejte víc peněz a kupte hawk

vojta.sebesta

vojta.sebesta

Přidáno: 23. dubna 2012

• Cena/výkon
  • Možnost taktování
  • Chladič (4 heatpipe)
  • V klidu je poměrně tichá
  • V zátěži řve
  • mini HDMI je nepoužitelné bez přiložené redukce, ale u té se bojím že mi konektor vylomí
  • Levně vypadající provedení krabice

Karta příde v papírovém obalu který má odepínatelné výko pod kterým je průhledný plast přímo na kartu. Karta sama o sobě nění nijak veliká a měla by se vejít do většiny skříní. Jelikož se jedná o verzi oc, čekal jsem že taktovací možnosti nebudou už tak veliké. Ale opak je pravdou! Karta má obrovský potenciál k dalšímu taktování a nebrání vám ani teploty. V klidu má karta pouhých 28-29°C a při zátěži se dostanu maximálně na 60°C. Sice na úkor vysokých otáček větráků což zzpůsobuju hluk. Piř jejich 100% výkonu to zní jako když vzlétává letadlo :) ale to se dá přehlédnout, když máte dobrá sluchátka nebo repro. Tuto kartu bych rád doporučil všem hráčům s omezený rozpočtem!

Přidáno: 6. března 2012

Doporučuje produkt
  • 100% perfektní, ticha a výkonná.
  • Nic

• Ticho
  • Výkon
  • Nejsou lagy při hře
  • Žádné sekání u her
  • Ve střední třídě nemá konkurenta
  • DOPORUČUJI KOUPIT :)
  • Nic:)

Doporučuji všem :) Tuhle grafickou kartu mi doporučil kamarád a když sem se díval na tuhle cenu a na ostatní ceny výborných graf. karet.Když jsem hrál Battlefild 3 tak grafika nebyla 100% Ale tak 90%. Za tu cenu nemá ve střední třídě KONKURENCI. D.O.P.O.R.U.Č.U.J.I.! :)

Kuba

Kuba

Přidáno: 28. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • spokojenost, hry na max bezproblemu, zadne lagy :) pri klidu pc nejde ani slyset, i5 2400 box tomu jeste doda herni max :)
  • pri hrani na max hlucnejsi ventilatory, ale to jednoduse prebije 5+1domaci kino :)

spokojenost nadevse :ú

• Ano (3)

Přidáno: 21. ledna 2012

• opravdu tichá
  • asi nic

uvažoval jsem ještě o ASUSu ale není tak dobrý jako MSI

Ověřený zákazník K24.cz

Přidáno: 15. ledna 2012

Zakoupeno v K24.cz

Doporučuje produkt
  • zatím šlape skvěle, za ty peníze super výkon.
  • zatím jsem žádné proti nenašel

spokojenost maximální

• Ne (1)
Stanislav Žemlička

Stanislav Žemlička

Přidáno: 6. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • v této cenové relaci nemá konkurenta
  • výkon
  • chlazení
  • tichost

Tuto kartu sem zvolil po rozhodování se mezi ATI 6950, kterou jsem chtěl aby šla upgradovat na 6970 bohužel tyto karty se přestali vyskytovat nebo byli předražené i tak byla 6950 o 1000Kč dražší proto sem šel do této karty.
Karta má super chlazení teploty jsou nízké i při vysokém výkonu, chlazení je tiché takže neruší. Co se týče výkonu používám jí s procesorem i5 2500k a ještě sem se nesetkal se hrou s kterou by si neporadila na High detaily na Ultra se všemi kromě Battlefield3, kde hra nebyla příliš plynulá, ale byla hratelná. Kartu používám ve spolupráci integrované grafiky pomocí Lucid Virtu (při nepotřebě silného výkonu běží jen integrovaná), které momentálně spíše testuji jelikož to má ještě několik much a na úplný provoz na Lucida ještě nejedu protože nepodporuje všechny hry ještě.

• Ano (6)
Ověřený zákazník ALFA.cz

Indian

Přidáno: 21. prosince 2011

Zakoupeno v ALFA.cz

Doporučuje produkt
  • Rychlost,nízká hlučnost,perfektně odchlazená.
  • nic

Za tu cenu maximální výkon takže super.

• Ano (5)
Ověřený zákazník ALFA.cz

Přidáno: 27. listopadu 2011

Zakoupeno v ALFA.cz

Doporučuje produkt
  • V nižších teplotách neslysitelná grafika s velmi naddimenzovaným chladičem.
  • V hoší skříni se více zahřívá a tedy je více slyšet.

Výborná karta za dobrou cenu.

• Ano (3)
gabbo

gabbo

Přidáno: 13. září 2011

• Skvely vykon za solidni cenu
  • Pomerne dobre (ne uzasne) chlazeni - skvele teploty za prijatelneho hluku.
  • min. 40% otacek

Skvely vykon za solidni cenu

• Ano (4)
Ověřený zákazník ANACOMP.cz

LuigyCZ

Přidáno: 24. března 2011

Zakoupeno v ANACOMP.cz

• I přes přetaktované jádro karta jde ještě přetaktovat na stabilních cca. 975MHz na jádru a i paměti jdou navýšit o cca. 700MHz!!! Pro náruživé hráče s omezeným rozpočtem a mají rádi OC jediný výběr!!! Za 5500Kč lepší kartu nekoupíte...
  • Zatím nevím, asi jen chybí nějaká hra v balení, co by ukázala přednosti DX11. Při zatížení by mohlo být chlazení tišší..

Není co kartě vytknout, ideální nástupce GTX260, kterou jsem měl před touto kartou a vydržela důstojných dva a půl roku! V dnešní době myslím, že je to nejlepší karta střední třídy s velkým potenciálem pro další přetaktování. Doporučuji všem, co přemýšlí hlavou a nejsou jen zaměřeni na NVidia nebo Radeon, ale chtějí Za málo peněz, hodně muziky!!!

• Ano (11)

Adler

Přidáno: 18. března 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Za tu cenu jedno z nejlepších řešení na trhu -poráží i o třídu silnější a dražší grafické karty,+ soft. Afterburner

První rozumný nástupce mé 8800 GTX,
doporučuji jako upgrade GF 8600 GT , GF 8800 GT/GTX, GF 9600 GT , GF 9800 GT. a podobných karet.
Za relativně málo peněz hodně muziky.

• Ano (11)
  • Ne (2)

pctuning.tyden.cz

Přidáno: 1. března 2011

Test tří upravených GeForce GTX 560: Kterou vybrat?

Na trhu jsou nejen referenční modely, ale také několik upravených karet s novým chlazením a zvýšenými takty. Má smysl je kupovat? Na to se pokusíme odpovědět srovnáním hned tří z nich.

Celá recenze na pctuning.tyden.cz
  • Ne (2)