Nejnovější recenze ze sekce Grafické karty
- Slušný výkon
- Nic mě nenapadá, snad jenom kosmetické vady
Čekal bych, že v této cenové relaci nebudou backplate dávat z plastu. Naštěstí karta nijak zvlášt netopí.
RGB osvětlení je trošku zvláštně vyřešeno, svítí mi okraj ale samotný napis Geforce RTX už ne. Tak nevím, jestli je to výrobní vada, z obrázků co jsem se díval na netu, jsem na to odpověď nenašel.
- Dělá to, co má.
- Problém s Windows 11. Nutno pátrat na webu po ovladači. Výrobce karty jej nenabízí
Vše proběhlo v pořádku.
- Tichá
- Kvalitní chlazení
- Na FHD naprosto dostačující
- Ideální grafika střední tridy
Dobrý výkon, ideální cena. Určitě lepší koupit takto tuto grafiku s předpokladem další výměny cca po 2 letech, než nyní kupovat mnohem dražší a věřit že vydrží 5 a více let.
Ten pokrok a vývoj je tak rychlý, že za 3-4 roky budou k dispozici úplně jiná žihadla...
- Kompaktní rozměry
- Nízká hlučnost
- Po podvoltování nízké teploty max. 64st.C :)
- Vyšší teploty cca 74st.C (bez undervoltingu)
- za 15.500,-Kč stála původně RTX 4070 Asus Dual, která je samozřejmě kvalitnější s lepšími parametry teplot i hlučnosti
Plně dostačující model, netřeba přeplácet za předražené verze za 18tis. :/
- zatím perfektní
- Vyměnil jsem RTX 3060Ti za RTX 4070 a rozdíl obrovský
MSI GeForce RTX 3060 GAMING X 12G
Přidáno: 21. října 2023
(naposledy upraveno 21. října 2023)
Zakoupeno v Váš-Mobil.cz
Zatím mám krátce ale plná spokojenost,karta je tichá a zvládá vše co potřebuji,včetně náročných her.
- Zatím se jeví jako solidní grafika.
- Zatím nic.
- vykon
- chyby rgb
- zatím pracuje jak má
- snad něco vydrží
Funguje jak má, i když zlý jazykové tvrdí že to je "RTX4050" .
- S DLSS 3 vysoký výkon a nízka latence u nových her. I starší hry jedou 4K 120fps
- Pokud je hra špatně optimalizovaná, nepomůže ani RTX 4070. A hra má šílenou celkovou lateni- třeba RDR2, The Last of Us, A plague Tale Requiem...
- Witcher 3 bez RT jde na 5 let staré GTX 1080 na 4K 60 líp než na kartě za 16 000 s RT
Výrobci her i karet by se měli na sebou zamyslet. A optimalizovat na současný hardvér. Pokud chtějí peníze od zákazníků.
Ale celkově doporučuji.
- Jede bez problémů
- je hrozne velka ale neni lepsi nez konkurenty
- najhlucnejsi karta co jsem mnel
- Příliš hlučný
- Dorazil vadný kus, který při spuštění náročnější hry způsobil, že se grafická karta odpojila.
- OK
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »