Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Více


Nejnovější recenze ze sekce Grafické karty

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

Anonym Anonym

Přidáno: 16. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • skvělý výkon i v hodně náročných hrách

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

Anonym Anonym

Přidáno: 16. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • skvělý výkon, tiché chlazení

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

Anonym Anonym

Přidáno: 16. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • velmi výkonná grafika

Sapphire Radeon RX 560 Pulse 4GB DDR5 11267-18-20G

Sapphire Radeon RX 560 Pulse 4GB DDR5 11267-18-20G

Anonym Anonym

Přidáno: 16. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • velice slušný výkon i v náročných hrách, 4GB GDDR5

MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

Ověřený zákazník T.S.BOHEMIA a.s. Maus

Přidáno: 15. ledna 2019

Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.

100%

Doporučuje produkt
  • výkon

jsem spokojen, kvalita jakou jsem očekával a dle parametrů uvedených v popisu zboží

Instalace: Po prvotních potížích vše funguje jak má
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů
Sapphire Radeon RX 570 PULSE ITX 4GB DDR5 11266-34-20G

Sapphire Radeon RX 570 PULSE ITX 4GB DDR5 11266-34-20G

Ověřený zákazník PATRO.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 14. ledna 2019

Zakoupeno v PATRO.cz

100%

Doporučuje produkt
  • Perfektní poměr výkon cena
  • Tichá
  • Utáhne hraní v 3

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Velmi intuitivní
Palit GeForce GTX 970 JETSTREAM 4GB DDR5 NE5X970H16G2J

Palit GeForce GTX 970 JETSTREAM 4GB DDR5 NE5X970H16G2J

Anonym Anonym

Přidáno: 14. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • Výborná grafická karta.. po 4 letech stále zvládá a i slušně konkuruje novým kartam..

Sapphire Radeon RX 570 PULSE ITX 4GB DDR5 11266-34-20G

Sapphire Radeon RX 570 PULSE ITX 4GB DDR5 11266-34-20G

Anonym Anonym

Přidáno: 13. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • Plné detaily ve 3K ve všem co jsem zkoušel
  • Tichá
  • Malá
  • NIC

Dobrá grafika za úžasnou cenu.
Doporučuji kupovat u prodejců, kteří dávají 2 kupony na hry zdarma. Lze vybrat A tituly v ceně cca 80 dolarů (kupon poskytuje prodejce, u karty není).

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Velmi intuitivní
MSI GeForce GTX 1070 Ti ARMOR 8G

MSI GeForce GTX 1070 Ti ARMOR 8G

Ověřený zákazník CZC.cz Jindra

Přidáno: 13. ledna 2019

Zakoupeno v CZC.cz

100%

Doporučuje produkt
  • ok doporučuji

Instalace: Po prvotních potížích vše funguje jak má
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů
Gigabyte GV-RX580AORUS-8GD

Gigabyte GV-RX580AORUS-8GD

Ověřený zákazník CZC.cz I-Media

Přidáno: 13. ledna 2019

Zakoupeno v CZC.cz

100%

Doporučuje produkt
  • výkonná profi karta
  • skvělý poměr cena / výkon

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů
ASUS R7240-OC-4GD3-L 90YV04T2-M0NA00

ASUS R7240-OC-4GD3-L 90YV04T2-M0NA00

Anonym Anonym

Přidáno: 8. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • rychlá a výkonná grafická karta za slušnou cenu

Sapphire Radeon R7 250 2GB DDR3 11215-24-20G

Sapphire Radeon R7 250 2GB DDR3 11215-24-20G

Anonym Anonym

Přidáno: 8. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • poměr cena/výkon, více grafických výstupů

Sapphire Radeon R7 250 2GB DDR3 11215-24-20G

Sapphire Radeon R7 250 2GB DDR3 11215-24-20G

Anonym Anonym

Přidáno: 8. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • výkonná karta, vhodná i pro méně náročné hry

Sapphire Radeon R7 250 2GB DDR3 11215-24-20G

Sapphire Radeon R7 250 2GB DDR3 11215-24-20G

Anonym Anonym

Přidáno: 8. ledna 2019

100%

Doporučuje produkt
  • za nízkou cenu slušný výkon

Gigabyte GV-N730D5OC-1GI

Gigabyte GV-N730D5OC-1GI

petr lexmaul petr lexmaul

Přidáno: 7. ledna 2019

100%

  • i pro stare pc
  • kratka specifikace

tato karta je ppodlemně dobře cenově dostupná i pro finančně negramotné. je i pro docela stare pc a slabe jadra i když ona sama je i vcelku víkoná.vřele doporučuju ale pozor přečtěte si kompatibilitu s jadrem a pc.

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Velmi intuitivní
MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC

Pavel Gabriel Pavel Gabriel

Přidáno: 4. ledna 2019

50%

Doporučuje produkt
  • Malá spotřeba energie (není třeba externího napájení)
  • Dobrý chladič (je tichá), ale když se zaťíží, pěkně křičí
  • Slušný OC potenciál
  • Cena GK v čase neklesá, je "stejná" jako před 2mi lety

Grafická karta je sama o sobě dobrá, ale já, jakožto fanoušek červených (AMD) jsem s ní nespokojen.

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů
Sapphire Radeon HD 6450 1GB DDR3 11190-02-20G

Sapphire Radeon HD 6450 1GB DDR3 11190-02-20G

Ověřený zákazník T.S.BOHEMIA a.s. Ověřený zákazník

Přidáno: 3. ledna 2019

Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.

100%

Doporučuje produkt

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů
Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB DDR5 11265-01-20G

Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB DDR5 11265-01-20G

Ověřený zákazník CZC.cz Petr

Přidáno: 3. ledna 2019

Zakoupeno v CZC.cz

90%

Doporučuje produkt

Velmi slušné teploty při zatížení, při taktech 1480mhz se karta nedostane přes 65 °c a není jí moc slyšet .

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů
MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

Diwiak Diwiak

Přidáno: 2. ledna 2019

80%

Doporučuje produkt
  • Cena/vykon
  • Design
  • Chladic
  • 8GB
  • Hry zadarmo
  • Chladic-hlucnost

Skvela karta, slabsi cipset ale k tomu 8GB pamate (4GB uz je dnes velmi malo - moderna hra na Ultra detailoch si berie nejakych 5GB) a hry zadarmo, chladic skvely, kombinacia ciernej a lesklej bielej, ma zvlast heatsink aj na pamate,
chladic je aj najvacsim minusom, kedze pri plnej zatazi na max. otackach je to slusny vysavac-v hernom PC s tym clovek ale tak nejak rata.

KONECNE vyladene ovladace pre Radeon- instalacia prebehla bez problemov na prvy krat (W10 64bit) nie ako tomu bolo pri starsich-starsich generaciach, k tomu AMD Freesync s neporovnatelne lacnejsimi monitormi ako konkurencne riesenie od Nvidie, taktiez porovnatelna GK od Nvidie bude drahsia.

Za mna skvely kauf, pri dalsom upgrade budem zas uvazovat nad Radeonom.

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů
MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1

Ověřený zákazník CZC.cz Mysula3

Přidáno: 2. ledna 2019

Zakoupeno v CZC.cz

100%

Doporučuje produkt

Nevýhoda je jen ta, že se s grafikou nedodávají káble.
Jinak maximální spokojenost

Instalace: Hardware se nainstaloval sám, popřípadě z dodaných ovladačů
Nastavení funkcí a ovládání: Bez problémů

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25