Nejnovější recenze ze sekce Grafické karty
- Vše ok
- šlape jak má žádný problém
- snad jen cena
Funguje jak má
Trochu hlučnější ventilátory
Spokojenost, přešla jsem z AMD Radeon RX 6700 XT, který po pěti měsících umřel a Nvidia je prostě jiná liga, lepší zpracování, lepší SW, karta je tichá i na OC profil, ovladače člověk nainstaluje a prostě fungují a ne jako Adrenalin, který se každou chvilku resetoval. Přála bych AMD, aby se jim u grafik povedlo to co u procesorů, ale momentálně si grafiku AMD koupí jen skalní fanoušek, pro normálního uživatele, který chce zapojit a hrát to není, pro ty je tu Nvidia, která navíc i vychází levněji. Každopádně Kingdom Come Deliverance na 3440x1440 na ultra při 75 fps zvládá 3070 v pohodě, chlazení je vysoce kvalitní, teplota je do 65°C a vůbec není slyšet.
po pár dnech zatím dobré.
hlučnější větráky - nevadí mám sluchátka
Gigabyte GV-N3070AORUS M-8GD
Přidáno: 4. března 2023
(naposledy upraveno 4. března 2023)
Zakoupeno v JIRNO - STORE & SERVIS
- rychlost doručení
- doposud jsem neobdržel fakturu
- komunikace na bodu mrazu
- karta došla víceméně nefunkční, vzhledem ke tomu že e-shop po mě chtěl kartu zaslat zpět, aniž by mi zaslali fakturu, tak jsem jsem si musel kartu opravit sám
Grafická karta RTX 3070
- Skvělé chlazení
- Tiché ventilátory
- Masivní zpracování
- RGB
- Výkon
Kvalita a zpracování tohoto modelu vydařené.
- výkon
- není
Šlape parádně, není hlučná ani při zátěži.
- Zatím nic
- Na hraní ve FHD ok.
- Na můj vkus je v zátěži celkem hlasitá.
Mám procesor Ryzen 1500x a 8g RAM. Měl jsem předtím GTX 1060 3g. Vytížení procesoru se při hraní novějších her zvedlo tak z 30 na 65% průměrně. S novou kartou mám odhadem 2,5x více FPS. Např. Metro 2033 redux dává při zatížení 90% na 144 FPS a více , Metro Exodus kolem 90 FPS na DX12, medium, RTX high. Pro mě jako hráče starších her je to bomba.
V Rámci ceny dobré na to co hraju jen užší sběrnici 64bit což může někde vadit já jsem zatím problém nenašel.... Rtx nepoužitelné ořezaná grafika o encoder takže u obs máte smůlu je to vzásadě notebook grafika v desktopu ale díky předimenzované mu chladiči nehrozí vysoké teploty
- funguje dobře a spolehlivě za rozumných teplot
- AMD Ovladače
Super karta, za super cenu. Ekvivalent RTX3080, ale s horším výkonem v RT. Na ultra detaily jde vše v 60+ fps na 1440. Jediná výtka jsou ovladače od AMD, to se nedá srovnávat s Nvidii.
- Tichá
Spotřeba v zátěži ~ 250-280W
Karta funguje, použita do starého PC místo integrované, jen ta cena by mohla být nižší. Ale kartě samotné nelze nic vytknout. Teplota je příjemně nízká, pasivní chladič je plně dostačující i v zátěži.
- zatím pracuje jak má na standartní režim
- zatím žádná chyba
- rasterizační výkon
- dostatek VRAM
- open source ovladače Mesa a špičková podpora Linuxu
- kvalitativně malinko horší HW video encoding oproti Nvidii, ačkoli VAAPI funguje dobře
- ray tracing výkon je slabý
Výkonná grafická karta, která zvládá i hry jako Uncharted, Cyberpunk 2077 či Plague Tale Requiem na nejvyšší nastavení.
Podpora Linuxu je naprosto špičková prostřednictvím open source ovladačů, které jsou svojí kvalitou vyhlášené.
Výkon v ray tracingu ale na Nvidii nestačí, ten rasterizační je však dostačující na všechny hry v 1080p a u většiny zřejmě i na 1440p.
Za ty peníze úžasná karta.
- Výkon na úrovni rtx 3090.
- Při lehkém podvoltování přes MSI Afterburner spotřeba do 200W.
- Velmi tichá i v zátěži.
- Přidaná podpěra nepoužitelná v mé skříni.
- Velké rozměry, je třeba prostorná skříň.
- Přechodka z 16pinu na 3 8piny nevypadá hezky a zvyšuje nárok karty na šířku skříně.
Na hraní ve1440p skvělá karta, vzhledem k výkonu nízká spotřeba. Zatím poměrně drahá a stále špatně dostupná.
Potřeboval jsem na hraní her lepší grafiku a s touto kartou jsem spokojen
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »